Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Κοίτα κάτι σατανικές συμπτώσεις: Ο πλαστογράφος ψυχολόγος στην υπόθεση Φλώρου είχε δώσει πιστοποιητικό και στη Βίκυ Σταμάτη!


Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση Φλώρου. Εκτός από την εμπλοκή του ανιψιού Μητσοτάκη στην υπόθεση και την αποκάλυψη περί πλαστοπρο-σωπίας, μια νέα εξέλιξη δίνει νέα διάσταση στην έρευνα των εμπλεκόμενων πλαστογράφων και την εμπλοκή τους σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση, αυτή της αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.


Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, τρεις καθηγητές Ιατ-ρικής βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας. Ο Ν. Γεωργακούλιας από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» ανέλαβε την ευθύνη της άμεσης ολοκλήρωσης της Ε.Δ.Ε. που διέταξε το υπουργείο Υγείας ενώ η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ανέλαβε την έρευνα σε δικαστικό επίπεδο και σύντομα αναμένε-ται να ανοίξουν οι λογαριασμοί για ενεργητική και παθητική δωροδοκία.

Κυβέρνηση και δικαιοσύνη εμφανίζονται αποφασισμένες με γοργούς ρυθμούς να αποδώσουν τις ευθύνες σε όσους πλαστογράφησαν τα έγγραφα για την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου της Energa.

Το υπουργείο Υγείας διέταξε Ε.Δ.Ε., την οποία έχει αναλάβει να διενεργήσει, αλλά και να ολοκληρώσει σύντομα, το πολύ εντός εβδομάδας, ο επικεφαλής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Νικόλαος Γεωργακούλιας.


Έχει δώσει πιστοποιητικό και στη Βίκυ Σταμάτη !


Η έρευνα επικεντρώνεται στο ρόλο τριών καθηγητών Ιατρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news24/7 πρόκειται πρωτίστως για καθηγητή Ψυχιατρικής στο Αττικό νοσοκομείο, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει σχετικό πιστοποιητικό και στη Βίκυ Σταμάτη! Ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι επικεφαλής της ομάδας του νοσοκομείου που δίνει πιστοποιητικά σε κρατού-μενους για πάνω από έξι χρόνια.

Ο δεύτερος καθηγητής που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι νευρολόγος και έδωσε τη βεβαίωση για την επιληψία.

Το τρίτο πρόσωπο είναι μεταπτυχιακός και φέρεται ως ο κύριος ύποπτος για την πλαστογράφηση της υπογραφής της Καλιρρόης Λάμπρου, όπως είχε απο-καλύψει το μεσημέρι της Παρασκευής το news24/7 και η Πέρσα Μπόλια.

Ο Νικόλαος Γεωργακούλιας έχει λάβει εντολή για διεκπεραίωση της Ε.Δ.Ε. και απόδοση ευθυνών εντός επτά ημερών.

Τη δικαστική έρευνα μόνο τυχαίο δεν είναι ότι την έχει αναλάβει η ίδια η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Η κ. Ελένη Τουλουπάκη φέρεται αποφασισμένη να ανοίξει σύντομα όλους τους λογαριασμούς, τόσο για ενεργητική δωροδοκία (Αρ. Φλώρος) όσο και για παθη-τική δωροδοκία εκείνων που συνέργησαν στην πλαστογραφία.

Έρευνα διεξάγεται από το υπουργείο Εργασίας και για τους τρεις γιατρούς του ΚΕΠΑ, καθώς -το λιγότερο- δεν κατάλαβαν την πλαστογραφία!

news247.gr

Related Posts :2 σχόλια:

 1. Καλημέρα κυρίες / κύριοι,
  Ευτυχισμένη χρονιά σε όλους. Για το νέο έτος, να πραγματοποιήσει τα έργα σας και να εξοφλήσει τα χρέη σας. Πάρτε τα δάνειά σας σε όλη την ασφάλεια. Δεν θα πρέπει να δικαιολογήσει τον εαυτό σας για τη χρήση του δανείου σας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

  Email: dimipais13@gmail.com
  https://web.facebook.com/fastloan05/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων
  . δάνεια για την κατασκευή
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
  . στεγαστικά δάνεια
  . Η καταναλωτική πίστη,
  . Δάνεια FHA
  . προσωπικά δάνεια
  . τα δάνεια αυτοκινήτων
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 (213)419-2419

  Με θερμό σκεπτικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή