Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ LIDL ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΣ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ


Βρήκαν κορόιδα οι Γερμανοί και πουλάνε προϊόντα για τους «φτωχούς» Έλληνες, 116% πιο πάνω από ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες!

Στον εισαγγελέα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης τιμοληψίες και στοιχεία που δείχνουν τη γερμανική πολυεθνική Lidl να πωλεί προϊόντα της στην Ελλάδα ακριβότερα έως και 116% σε σχέση με τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία.

Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρεται ότι οι τιμές των προϊόντων που διακινούνται αποκλειστικά από την εταιρεία Lidl στην Ελλάδα είναι σημαντικά υψηλότερες συγκριτικά με τα άλλα τέσσερα κράτη, μετά και την αφαίρεση του ΦΠΑ.


Η Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς, όπως σημειώνει το υπουργείο Ανάπτυξης, ζήτησε εξηγήσεις... από την πολυεθνική για αυτές τις διαφορές των τιμών.

Η πολυεθνική, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ένταση του ανταγωνισμού που υπάρχει σε άλλες χώρες για να αιτιολογήσει τις διαφορές.

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ .
    ΤΗ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α.Π.ΑΞ και Ελληνικό
    Το Α.Π.ΑΞ και Ελληνικό (άνευ προστιθεμένης αξίας και Ελληνικό) εξασφαλίζει:
    1. Μείωση του κόστους καθημερινής διαβίωσης το οποίο επιτυγχάνεται με:
    α. Φθηνότερα είδη Σούπερ Μάρκετ σε σταθερή βάση.
    β. Οικονομία στα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης.
    γ. Φθηνότερες υπηρεσίες και αγαθά από ελληνικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
    2. Αύξηση του εισοδήματος μας.

    -Στηρίζουμε Έλληνες Παραγωγούς και Βιοτέχνες.
    -Στηρίζουμε την Ελληνική Οικογένεια.
    -Στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
    -Αναπροσαρμόζουμε τις τιμές της αγοράς ώστε τα διάφορα είδη σούπερ μάρκετ να φτάνουν στον καταναλωτή στην πραγματική τους αξία.Οποιος θέλει να ενημερωθεί,καθώς και για την κάρτα μέλους,μπορεί να μου στείλει αίτημα φιλίας!! https://www.facebook.com/evangelos.soufis

    ΑπάντησηΔιαγραφή