Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ : Mad Dog ο κανίβαλος που εκδικείται για τους δικούς του και τρώει μουσουλμάνους στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία


Mad Dog ονομάζεται, δηλώνει χριστιανός κανίβαλος και απεικονίζεται στις φωτό να τρώει μουσουλμάνο και να καίει δύο άντρες στη Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία. 

Του Κώστα Βουκελάτου*

Ο Mad Dog απεικονίζεται να κόβει κρέας από το άτυχο σώμα του μουσουλμάνου και να γλείφει ένα ματωμένο μαχαίρι Δύο μουσουλμάνους κατακρεούργησαν και έκαψαν στο Μπανγκούι της Κεντρικής Αφρικής σε μια επίθεση εκδίκησης Το πραγματικό όνομα του ανθρωποφάγου Mad Dog είναι Ouandja Magloire και δεν έλαβε μέρος από την αρχή στις δολοφονίες των μουσουλμάνων τους αποτελείωσε όμως κατακρεουργώντας τους και τρώγοντας τους. 

Η Θρησκευτική βία είναι καθημερινό φαινόμενο στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Οι αρχές αυτού του χριστιανικού στην πλειοψηφία του κράτους έχει ζητήσει αλλεπάλληλα από τους μουσουλμάνους και τους χριστιανούς να σταματήσουν να πολεμούν και είχε ζητήσει από την Ε.Ε. η οποία συμφώνησε μια κοινή αποστολή για την αποστολή έως και 1.000 στρατιώτες στη χώρα Οι Συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνουν τον κανίβαλο με το όνομα του Mad Dog να τρώει τη σάρκα ενός μουσουλμάνου άντρα και είναι το δεύτερο πτώμα που κατακρεούργησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες. 


Σε μία από αυτές ο Mad Dog το πραγματικό του όνομα Ouandja Magloire κόβει ένα μέρος του κρέατος από το σώμα ενός δολοφονημένου της μουσουλμανική κοινότητας και μετά του έβαλε φωτιά το οποίο έσυραν λίγα μέτρα πιο κάτω. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον κανίβαλο να γλείφει ένα ματωμένο μαχαίρι και στέκεται πάνω από ένα σώμα, φορώντας το ίδιο T-shirt όπως απεικονίζεται και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πράξης του κανιβαλισμού. Οι φρικιαστικές εικόνες που λήφθηκαν στο Μπανγκούι την Κυριακή έγιναν σύμφωνα με το Associated Press, επειδή οι άνδρες της γειτονιάς Sango είχαν αγανακτήσει και ζητούσαν εκδίκηση για το λιντσάρισμα ενός χριστιανού οδηγού ταξί από το Sango μια μέρα νωρίτερα. Σύμφωνα με πηγή ο Ouandja Magloire η Mad dog είναι το μόνο πρόσωπο στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία που είναι γνωστό ότι διενεργεί κατά εξακολούθηση πράξεις κανιβαλισμού. 

  
Οι κυριώτερες θρησκευτικές ομάδες είναι η Χριστιανική γνωστή και ως αντί Μπαλάκα (αντί μαχαίρι) και η μουσουλμανική ομάδα ανταρτών seleka και πολλές φορές τους έχει γίνει έκκληση να σταματήσουν τον πόνο των ανθρώπων. Σε μια καλή εξέλιξη , η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε πριν από λίγες ημέρες να στείλει μέχρι και 1.000 στρατιώτες στην περιοχή για να βοηθήσουν να αποκατασταθεί η τάξη . Η αποστολή της οποίας θα αναπτυχθεί μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα και θα διαρκέσει έως και έξι μήνες , αναμένεται δε να περιλαμβάνει μια αρίθμηση δύναμη μεταξύ 400 και 1.000 αντρών . Τα στρατεύματα θα ενισχυθούν με 1.600 Γάλλους στρατιώτες και δύναμη MISCA της Αφρικανικής Ένωσης , η οποία σήμερα έχει 4.400 στρατιώτες στο έδαφος. Νωρίτερα αυτό το μήνα υπήρξε και άλλη τρομακτική επίθεση στο Μπανγκούι Ο Mad dog έφαγε το πόδι ενός μουσουλμάνου ο οποίος , σύμφωνα με το BBC , σύρθηκε από ένα λεωφορείο , κακοποιήθηκε και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε πριν πυρποληθεί. 

Ο Mad dog είπε σε έναν δημοσιογράφο του BBC ότι τον άρπαξε από το πόδι και στη συνέχεια άρχισε να τoν καταβροχθίζει για να εκδικηθεί για τη δολοφονία της εγκύου συζύγου του, ισχυρίστηκε επίσης ότι οι μουσουλμάνοι ήταν υπεύθυνοι και ότι ήταν θυμωμένος μαζί τους γιατί είπε ότι : «έσπασαν την πόρτα σκότωσαν την γυναίκα μου και έκοψαν το μωρό μου στην μέση και έτσι υποσχέθηκα ότι θα έπαιρνα την εκδίκησή μου». 


Ο Mad Dog » εντόπισε το θύμα του σε ένα λεωφορείο και τον ακολούθησε συγκέντρωσε ένα πλήθος περίπου 20 χριστιανούς νέους που ανάγκασε τον οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει και έσυραν το θύμα έξω από το λεωφορείο . Όπως είπε στο BBC : «Έχυσα βενζίνη πάνω του, τον έκαψα και έφαγα το πόδι του , ακριβώς κάτω από το λευκό των οστών ». Κανένας δεν παρενέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, αλλά κατέγραψε το βίντεο σε κινητό τηλέφωνο , συμπεριλαμβανομένης της πράξης του κανιβαλισμού . Μια φωτογραφία δείχνει τα μάγουλά του Mad dog εξογκωμένα διότι καταναλώνει ανθρώπινη σάρκα . Ένας μάρτυρας ο Jean - Sylvestre Tchya δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP : « ότι ένα από τα άτομα πήρε στα χέρια του το ένα του χέρι του θύματος και πήγε και αγόρασε λίγο ψωμί για να ξεκινήσει το μάσημα της σάρκας, μαζί με το ψωμί του. 


 Η σκηνή αυτή έκανε πολλούς ανθρώπους να κάνουν εμετό , και πολλοί φώναξαν με τρόμο ». Ένας άλλος μάρτυρας, ο Alain Gbabobou , είπε ότι παρακολούθησε ένα άνθρωπο που τυλίξτε το κεφάλι του θύματος ψηλά και φώναζε ότι θα «γίνει γιορτή με αυτό». Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Telegraph αυτό δεν μπορεί να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό γιατί δεν κανιβάλισε ένα μόνο άτομο αλλά περισσότερα. Όλα ξεκίνησαν όπως λένε οι χριστιανικές ενότητες όταν την εξουσία πήραν για λίγο οι μουσουλμάνοι μαχητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να ελεγχτούν με τίποτα και άρχισαν της ακρότητες που περιελάμβαναν, φόνους, βιασμούς και λεηλασίες με στόχο την χριστιανική πλειοψηφία. 

Μερικές χριστιανικές κοινότητες διαμόρφωσαν αυτοάμυνα με πολιτοφυλακές και άρχισαν να επιτίθενται κατά μουσουλμάνων. Και οι δύο πλευρές κατηγορούνται από τα Ηνωμένα Έθνη για εγκλήματα πολέμου και έχουν προειδοποιήσει για μια πιθανή διαθρησκευτική γενοκτονία. 

Αυτή η διαμάχη έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή περίπου 1.000 πολιτών, και με τις εκθέσεις του κανιβαλισμού να είναι πολλές και να φέρνουν στο νου τις μακάβριες ιστορίες που σχετίζονται με τον Ζαν Bedel Bokassa, ο οποίος κυβέρνησε τη CAR με σιδηρά πυγμή από το 1966 έως και το 1979. 

Θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα βάναυσο δικτάτορα και κατηγορήθηκε ότι τρώει ανθρώπινη σάρκα, ενσωματώνοντάς την σε όλα τα γεύματα ακόμα και στις επισκέψεις ξένων αξιωματούχων και ο οποίος πέθανε το 1996 και έλαβε μια μεταθανάτια απονομή χάριτος για τα εγκλήματα του το 2010. 

Κάποια τμήματα των Χριστιανών μαχητών πιστεύουν ότι η ανθρώπινη σάρκα τους κάνει να ανίκητους και πολύ φυλάνε κομμάτια ανθρώπινης σάρκας μέσα σε φυλακτά που φορούν επάνω τους.

απόδοση για τη Freepen.gr / DAILY MAIL


Pharmshop

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου