Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ


Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί το σχέδιο δράσης που έχει ως σκοπό την καταχώρηση και τον έλεγχο όλων των γαιών, όλων των υδάτων, των μετάλλων, των φυτών, των ζώων, των κατασκευών, των μέσων παραγωγής, των πηγών πληροφόρησης, των πηγών ενέργειας και κατ’επέκταση όλων των ανθρώπων του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών η Aτζέντα 21 έχει εφαρμοσθεί πρωταρχικά σε ολόκληρη την επικράτεια των Η.Π.Α, ενώ το «παράδειγμα» ακολουθούν κατά πόδας και έτερες χώρες.

Οικολογία, οικονομία και ισονομία αποτελούν τους τρείς «πολιορκητικούς» κριούς για την νομιμοποίηση της εφαρμογής της Ατζέντας 21.. Τι θεωρείται μη-βιώσιμη ανάπτυξη από τα νεοταξικά κέντρα: ο τρόπος ζωής της μεσαίας τάξης (σ.σ. pentapostagma.gr εξού και το σχέδιο αφανισμού της που υλοποιείται μπροστά στα μάτια μας σε όλες τις χώρες της γης), οι οικίες στις οποίες διαβιεί μία και μόνο οικογένεια, τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, η κατανάλωση κρέατος, ο κλιματισμός, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα φράγματα η γεωργία και η ανεξαρτησία των ανθρώπων..

Η αστικοποίηση είναι μία κατάσταση που εξυπηρετεί άμεσα τους στόχους της Ατζέντα 21. Οι αγροτικές περιοχές εγκαταλείπονται και μαραζώνουν ενώ οι αστικές περιοχές εμφανίζουν υπερσυγκέντρωση πληθυσμών μέσω πολιτικών που περιορίζουν τη χρήση γης, με απαγορευτική αύξηση του κόστους που σχετίζεται με τα καύσιμα κίνησης, μέσω της ανεπαρκέστατης συντήρησης των επαρχιακών-αγροτικών δρόμων και δικτύων, με το κλείσιμο των επαρχιακών σχολείων, με το κλείσιμο των επαρχιακών ταχυδρομείων, με τον αυστηρότατο έλεγχος στα πηγάδια και στις πηγές υδροδότησης, με τους έξυπνους μετρητές χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος (σ.σ. pentapostagma.gr -πιθανότατα και σε αστικές και αγροτικές πολιτικές ως ενιαία πολιτική) και τις πιέσεις του αστικισμού και της παράλληλης περιφερειακής αποδυνάμωσης.

Ας σκεφτούμε, λοιπόν, λίγο: πόσα από αυτά ήδη υλοποιούνται και στη χώρα μας και κατά πόσο είναι «τυχαία» η υλοποίησή τους;

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου