Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η προειδοποίηση του Jim Rogers : "Πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό που είναι να έρθει..."


Η σημερινή «άνοδος» της οικονομίας και του χρηματιστηρίου οφείλεται σε έναν ωκεανό νέας ρευστότητας.

Η ιδέα ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να λύσουν τα προβλήματα της οικονομίας, είναι η εκτύπωση χρήματος, είναι κατακριτέα. Όσο περισσότερο καθυστερούμε, τόσο μεγαλύτερα θα γίνονται τα προβλήματα και τόσο περισσότερο θα πονέσουν όλοι στο τέλος.

Αν είστε άρρωστος ή έχετε προβλήματα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και όχι τη θεραπεία των συμπτωμάτων - κανείς δεν βελτιώνεται με αυτή την λογική. Αυτό που κάνουν οι κεντρικές τράπεζες δεν έχει λειτουργήσει ποτέ σε μακροπρόθεσμη βάση, ακόμη ούτε μεσοπρόθεσμα. Ολοι μας θα πληρώσουμε ένα βαρύ τίμημα για την πολιτική των κεντρικών τραπεζών.


Οι εργαζόμενοι που έχουν αποταμιεύσει δεκαετίες ή περιμένουν την συνταξιοδότηση τους ή έχουν συνταξιοδοτηθεί, θα δουν τα λεφτά τους να καταστρέφονται επειδή δεν θα παίρνουν περισσότερο τόκο στις αποταμιεύσεις τους. Οι νεότεροι να καταστραφούν, επειδή δεν θα είναι σε θέση να αποταμιεύσουν για προβλήματα που θα βρούν μπροστά τους.

Γι' αυτό πρέπει όλοι να προετοιμαστούμε για ένα χειρότερο σοκ από το 2008. Σε περίπτωση κρίσης ρευστότητας, όπως και το 2008, καμία κεντρική τράπεζα δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, εκτός αν λάβουν δρακόντεια μέτρα, σύμφωνα με τον Jim Rogers.

Jim Rogers : Savers Are Being Destroyed

 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου