Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η Deutche Bank έκρυβε τρύπα 12 δις δολαρίων! Ποιά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ λαμόγια βοήθησαν να την “γεμίσει”;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES


“Τρύπα” 12 δις δολαρίων έκρυβαν τα λαμόγια της Deutche Bank. 

Είναι πριν από 2,5 χρόνια απαντά η τράπεζα! 


Την περίοδο “φουσκώματος” των Ελληνικών ομολόγων δηλαδή!


Ακολούθησε το “ξεφόρτωμα” σε Ελλάδα – Κύπρο!


ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που κατείχαν οι Γερμανοί.

Να ανοίξουν τώρα όλες οι συμφωνίες της Γερμανικής τράπεζας με το Ελληνικό δημόσιο.


Λίγες ημέρες μόλις μετά την αποκάλυψη ότι η Deutche Bank έδινε μίζες υπό μορφήν bonus σε όσους την βοηθούσαν να “ξεφορτώσει” Ελληνικά ομόλογα που είχε στην κατοχή της, έρχονται οι Financial Times να αποκαλύψουν ένα σκάνδαλο μεγατόνων που θα πρέπει να προκαλέσει την παρέμβαση των αρχών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, η “πρωτοβουλία” αγοράς Ελληνικών ομολόγων ενώ όλοι γνώριζαν για το επερχόμενο “κούρεμα” δημιούργησε μια τεράστια μαύρη τρύπα σε ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ και άλλους δημόσιους οργανισμούς. 


“Τρύπα” που απλά βοήθησε τους Γερμανούς να καλύψουν την δικη τους, εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου, του Ελληνικού λαού που είδε τις ασφαλιστικές του εισφορές να καταλήγουν σε χέρια κερδοσκόπων που όλο αυτό το διάστημα κερδοσκοπούσαν λόγω των υψηλών επιτοκίων των ΕΟ και στο τέλος τα ξεφόρτωσαν ανώδυνα, με το “αζημίωτο” σε όσους τους βοήθησαν.


Μπορεί η Γερμανική δικαιοσύνη (ναι, αυτή που προστατεύει τον Χριστοφοράκο) να παρενέβει, αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί η Ελλάδα έχει υποστεί μία κολοσσιαία ζημιά που θα κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές.


Εκεί που κρύβεται όλο το ζουμί είναι τα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία του δημοσιεύματος :


Η Deutsche Bank έδωσε άλλες τιμές πιστωτικών παραγώγων ώστε να αποκρύψει ζημιές της.


Και η “δικαιολογία” που παρέθεσε η τράπεζα για να αμυνθεί: Οι κατηγορίες αυτές αφορούν σε περίοδο πριν από ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ (“more than two-and-a-half years old”) και πως έχει γίνει ενδελεχής έρευνα και έχουν αποδειχτεί “εντελώς αβάσιμες”.


Εδώ ακριβώς κρύβεται το “ζουμί” της υπόθεσης.olympia.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου