Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

Ο Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Nils Muižnieks με σχετική του επιστολή προς τον Νίκο Δένδια (υπουργό Δημόσιας Τάξης) και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας) έκανε σύσταση με θέμα την μεταναστευτική προσέγγιση της χώρας μας, απαιτώντας να αλλάξει διότι είναι κάθετη η επιτροπή με τις ομαδικές απελάσεις μεταναστών.

«Ο μεγάλος αριθμός των αναφερθέντων ομαδικών απελάσεων μεταναστών από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού των Σύριων, οι οποίοι ήθελαν να αποφύγουν την βία του πολέμου, και ισχυρισμοί για κακομεταχείριση των μεταναστών από μέλη της ακτοφυλακής και της συνοριακής αστυνομίας, εγείρουν σοβαρές ανησυχίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα” έγραψε ο Muižnieks.


Επίσης στην επιστολή του, ο Muižnieks επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι οι επίσημες ελληνικές αρχές θα πρέπει να διεξάγουν αποτελεσματικές και σε βάθος έρευνες σε όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά (ή ακόμα και να καταγράψουν νέα) και να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων πρακτικών που έγκειται στα ανθρώπινα δικαιώματα, κάνοντας χρήση και της έκθεσης της Διεθνούς Αμνηστίας που δημοσιεύθηκε το Δεκέμβριο, το πόρισμα της οποίας ανέφερε πως οι Έλληνες αξιωματικοί της αστυνομίας και της ακτοφυλακής κακομεταχειρίζονταν συστηματικά πρόσφυγες από τη Συρία.

Συνεχίζοντας ανέφερε την πάγια αντίληψη της ευρωπαίκής επιτροπής πως οι ομαδικές απελάσεις αλλοδαπών είναι ενάντιες στο διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και προκαλεί σοβαρά προβλήματα συμβατότητας με τη θεμελιώδη αρχή της μη επαναπροώθησης, που κατοχυρώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

Mε εκτίμηση

ΜΥΘΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Ekdromi.gr

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. Δε πάει να γα....μηθεί ο καρ...ιόλης, γι αυτό δεν την γουστάρω την ευρώπη, και το ευρώ να το βάλουν στον πάτο τους, την Ελλάδα πίσω θέλω, γιατί κάποιοι μας την έκλεψαν. Παρόλα αυτά δεν κατηγορώ τόσο τους ξένους που καιροφυλακτούν να μας πάρουν την χώρα όσο για τους δικούς μας προδότες που αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στα ξένα αφεντικά τους μόνο και μόνο επειδή τους το ζήτησαν. Με αυτούς τους πολιτικούς που έχουμε στην βουλή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ άσπρη μέρα, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα στα λεγόμενά σου φίλε μου. Τη μεγάλη ευθύνη την έχουν οι δικοί μας πολιτικοί και όχι οι ξένοι. Να θυμάστε πάντα ότι "Οι Προδότες ΔΕΝ προέρχονται ΠΟΤΕ από τον Εχθρό". Καλή λευτεριά Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή